Anna

Anna Murgia

Vem är då Anna Murgia? Jag är illustratör, konstnär, grafisk formgivare, projektledare, produktionskoordinator och en ivrig nätverkare!

Efter att ha vuxit upp i lilla Löddeköpinge, strax norr om Malmö, lockade stora vida världen. Jag hann med både ett år som utbytesstudent i USA och ett som aupair i Belgien innan det var dags för sex terminers universitetsstudier i London.

Efter jobb i de småländska skogarna (på Roxx Reklambyrå i Vimmerby) lockade den skånska myllan igen, och jag flyttade till Malmö där jag träffade mina drömmars man på jobbet. Han är halvitalienare och har fått mig att förälska mig även i Sardinien! 2017-2020 bodde vi i en liten by mitt på Sardinien, som hette Mogorella. Vi är tillbaka i Sverige igen, närmare bestämt i Limhamn, men Sardinien kommer för evigt hålla kvar en del av mitt hjärta.

Jag har ritat och målat så länge jag kan minnas. Efter gymnasiet gick jag på Hässleholms Konstskola, men har också en BSc i Business Management från University of Hulls Londonfilial, Geenwich College.

Med min utbildning i bagaget, och med flera års erfarenhet av konstnärligt och administrativt arbete i mediabranchen, startade jag 2005 mitt eget företag.