10-årsjubileum2005-2015!

I år har jag varit företagare i 10 år! Jag kan omöjligt begripa vart tiden har tagit vägen, men den har uppenbarligen rullat på. 🙂

Jag ställer inte till med en jättefest, då jag har massor av projekt på gång som tar all min tid just nu, men kanske kommer jag igen med lite firande till hösten. 🙂

Tills dess vill jag ändå att även mina kunder ska få ta del av mitt jubileum och kör därför en födelsedagskampanj under juni månad, där alla som beställer något arbete från Murgia Grafica innan 30/6, kommer att få en annonsplats på en av tre sidor i en vecka på de tre reklampelarna i Svedala Centrum för endast 1.500:-. Ordinarie pris 3.000:-/vecka. Eventuell formgivning och tryck av affisch tillkommer. Erbjudandet måste utnyttjas under juli-december 2015 och gäller endast kunder som beställt annat uppdrag under juni månad.

Varmt välkommen!